Google+
Ξουλίδου Σταυρούλα - π.Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης
Get the Flash Playerto see this player.
Αρχική σελίδα arrow Δελτία Τύπου arrow Για την Σημαία.

Για την Σημαία.

Κυριακή, 30 Δεκέμβριος 2012

Εμείς οι νέοι πολιτικοί δεν έχουμε τα “δικαιώματα” που έχουν οι λοιποί star της πολιτικής σκηνής, δηλαδή να μιλήσουμε δημόσια και να μας παίξει η δημοσιότητα. Δε μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε και η φωνή της διαμαρτυρίας μας να φτάσει στ' αυτιά των υπεύθυνων για την κατάντια της χώρας μας.

Η οργή είναι μεγάλη. Οι ερωτήσεις που κάνουμε στους αρμόδιους υπουργούς δεν τυγχάνουν της δέουσας σημασίας, αν κρίνουμε από το περιεχόμενο των απαντήσεων. Κάθε ευσυνείδητος δημόσιος λειτουργός και δη πολιτικός, που σέβεται και τιμά τους ανθρώπους που τον έστειλαν στην συγκεκριμένη θέση, έχει υποχρέωση και πρέπει να τηρεί τον όρκο που έδωσε. Όρκο τιμής στο Σύνταγμα, που είναι ο ανώτατος νόμος του κράτους.
Ορκιστήκαμε στην πατρίδα. Όπως όρκο έδωσαν και οι συγκυβερνώντες, μάλλον όμως τον ξέχασαν.

Θεωρώ πως με την πράξη μου να σηκώσω την ελληνική σημαία μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έστειλα ένα ηχηρό μήνυμα στην εσωτερική κι εξωτερική Τρόικα. Πως εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ! Πως σε τούτη δω τη ιερή γη υπάρχουν ακόμη ελληνίδες, που γεννάν και νουθετούν ΕΛΛΗΝΕΣ! Το στεντόρειο ΟΧΙ μου μακάρι ν' ακούστηκε ως τ' αυτιά των τραπεζιτών και των ντόπιων υπαλλήλων τους. Η πράξη μου ήταν η μικρότερη εισφορά στον αγώνα που κάνουμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην αποκαθήλωση του σάπιου πολιτικού σκηνικού, που μας οδήγησε έναν περήφανο ελληνικό λαό να σκύβει το κεφάλι και να μην αντιδρά. Αντί να αναρωτιούνται τα πληρωμένα παπαγαλάκια “ποια είναι η Σταυρούλα Ξουλίδου με την ελληνική σημαία”, ας αναρωτηθούν “Ποιος μου παίρνει τα λεφτά και που πάνε; Στους μισθούς χαθήκανε όλα αυτά τα δισ. ή και τρισ. Ευρώ; Με ποιο δικαίωμα παραχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία και την ασυλία της χώρας;”

Ο διορισμένος κ. Στουρνάρας, όταν μας λέει “φέρτε πίσω τα λεφτά», να τα πει στον καθρέπτη του.

Συνεχώς ζητούν από τον ελληνικό λαό να κάνει εκείνο και το άλλο, για να σώσει τον τόπο και αυτοί οι ίδιοι σαν να μην υπάρχουν, σαν να μην είναι ίδιοι που πρόδωσαν την πατρίδα!

Πώς λοιπόν να μη τους πειράζει η ανάρτηση της ελληνικής σημαίας μέσα στο Κοινοβούλιο, όταν την στιγμή εκείνη ψήφιζαν την σφαγή του ελληνικού λαού με τα μέτρα που πήραν; Πώς να μην αντιδράσουν όταν βλέπουν πως μια βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τιμά και την ιστορία της και την θρησκεία της, γιατί αυτό συμβολίζει για μένα η γαλανόλευκη.

Ευθαρσώς απαντώ σε όσους θέλησαν να υποτιμήσουν το πρόσωπό μου, αλλά και μέσω εμού το κίνημά μας πως ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ! Δε θα μας λυγίσουν, δε θα μας γονατίσουν δε θα μας νικήσουν!

Γιατί : ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Κοινωνική Δικτύωση

twitter

Φόρμα εγγραφής

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού
Επισκέπτες: 812599
Έχουμε 2 επισκέπτες σε σύνδεση
Επιστροφή στην Κορυφή
Σχεδίαση - Ανάπτυξη Ιστοσελίδας
StauroulaXoulidou.gr - Copyright 2017