Google+
Ξουλίδου Σταυρούλα - π.Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης
Get the Flash Playerto see this player.
Αρχική σελίδα arrow Δελτία Τύπου arrow Ο χρόνος που έρχεται.

Ο χρόνος που έρχεται.

Κυριακή, 30 Δεκέμβριος 2012

Ο χρόνος που έρχεται, δεν θα είναι ο πρώτος με δυσκολίες. Θα είναι όμως, μετά από πάρα πολλές δεκαετίες, ο πρώτος με εκατομμύρια συμπατριώτες μας, στα όρια της ανέχειας, με αδυναμία για οικογενειακό τραπέζι, με ψυχική διάθεση πολύ κακή, με πολλούς να αδυνατούν να βρεθούν από τις πόλεις στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ήταν τόσα πολλά τα δεινά που σωρεύτηκαν σε κάθε οικογένεια τον τελευταίο χρόνο! Γιατί είναι η πιο μεγάλη πιθανότητα, σε κάθε σπίτι να υπάρχουν ένας η δύο άνεργοι, πολύ μεγαλύτερη να έχουν δύο άνεργα παιδιά, με όλων το εισόδημα να έχει συρρικνωθεί, να θέλουν διπλάσιο κόστος μετακίνησης με τις τιμές διοδίων και καυσίμων και στον προορισμό τους, να βρουν επίσης πολύ άσχημες συνθήκες ανέχειας στους συνταξιούχους γονείς.

Και όλα αυτά ενώ ανακοινώνεται πως είναι τα τελευταία μέτρα σωτηρίας, η φοροεπιδρομή των φορολογικών νομοσχεδίων, απολύσεις και διαθεσιμότητες, ξεπούλημα-«αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας, ευχές και ελπίδες από τους κυβερνώντες και τα παπαγαλάκια τους, που θα τους κάνουν να αισθάνονται ένοχοι που δεν καταλαβαίνουν ότι η κοσμογονία των αλλαγών είναι για το καλό τους!

Να είστε βέβαιοι πως σας πήραμε χαμπάρι, ότι καταλαβαίνουμε πολύ καλά αυτή την κατάσταση. Την ζούμε και την ζουν οι συμπολίτες μας . Και στο μέτρο των δυνάμεων μας, την αποκαλύπτουμε και την καταγγέλλουμε. Κι αυτή η χρονιά που πέρασε, ήταν για την πατρίδα μας μια καταστροφική χρονιά. Την πολιτική που καταδυναστεύει την χώρα και τον λαό μας πρέπει να την ανατρέψουμε! Την Κυβέρνηση της υποτέλειας, της εξόντωσης και της ταπείνωσης του λαού μας πρέπει να την ανατρέψουμε!

Ξέρουμε πολύ καλά, ότι οι ανατροπές, θέλουν πολλές δυνάμεις και μόνο έργο του ίδιου του λαού μπορεί να είναι. Με την έμπρακτη αλληλεγγύη μας, σε όλους όσους έχουν ανάγκη, με την συσπείρωση μας, με την πολιτική μας αφύπνιση.

Ξέρουμε ακόμα ότι είναι μακρύς ο δρόμος. Ότι θα χρειαστούν αγώνες διαρκείς και θυσίες αμέτρητες. Άλλωστε ποτέ οι θυσίες δεν έλειψαν. Δεν πιστέψαμε ποτέ, ότι θα μας χαρίσουν τίποτα. Αλλά πιστεύουμε ακόμα, στην αγωνιστική παρακαταθήκη, στο ένστικτο, στην συνείδηση μας. Πιστεύουμε στα ιδανικά μας, στις ιδεολογικές μας αρχές, στην ανάγκη και την οργή μας!

Πιστεύουμε στην συνένωση όλων των υγειών δυνάμεων μαζί με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για κοινωνία δικαιοσύνης και ανθρωπιάς, εθνικής αξιοπρέπειας και ευθύνης, σαρωτικών αλλαγών στο σύστημα εξουσίας, προστασίας της εργασίας, των δικαιωμάτων όλων των αδυνάτων.

Η χρονιά που έρχεται θα είναι καθοριστική. Θέλουμε να τιμωρήσουμε τους εχθρούς μας, τα κόμματα της συγκυβέρνησης, τους προστάτες και καθοδηγητές τους, την Τρόικα, τους τραπεζίτες, την διεθνή του παγκόσμιου κεφαλαίου, όλους όσους έχουν κλέψει το ελληνικό δημόσιο κι έχουν βγάλει τα κλεμμένα σε ασφαλείς καταθέσεις σε ξένες τράπεζες. Να αντιτάξουμε σε όλους αυτούς, το αρραγές μέτωπο της λαϊκής ενότητας! Την απόφαση μας, ότι δεν θα τους περάσει! Θα προστατέψουμε την πατρίδα μας, θα προστατέψουμε τα δικαιώματα μας στην δημοκρατία και την ζωή!

Εύχομαι σε όλους για το 2013, υγεία και αντοχή!

Αλληλοβοήθεια και δύναμη!

Για να επιβιώσουμε!

Για νικηφόρους αγώνες!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Κοινωνική Δικτύωση

twitter

Φόρμα εγγραφής

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού
Επισκέπτες: 812547
Έχουμε 2 επισκέπτες σε σύνδεση
Επιστροφή στην Κορυφή
Σχεδίαση - Ανάπτυξη Ιστοσελίδας
StauroulaXoulidou.gr - Copyright 2017