Google+
Ξουλίδου Σταυρούλα - π.Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης
Get the Flash Playerto see this player.
Αρχική σελίδα arrow Δελτία Τύπου arrow ΠΕΡΙ «ΑΘΡΟΑΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ», «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ «ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΥΘΩΝ»

ΠΕΡΙ «ΑΘΡΟΑΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ», «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ «ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΥΘΩΝ»

Παρασκευή, 31 Μάιος 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Στη δραματικά υποτελική στάση της ελληνικής κυβέρνησης μπροστά στις ευρωπαϊκές προσταγές πληροφορηθήκαμε από τον ίδιο τον κύριο Κουβέλη πως ο πρωθυπουργός είχε συμφωνήσει αρχικά με την εσπευσμένη κατάθεση ενός νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου διαβεβαιώνοντας μάλιστα τους ευρωπαίους «προϊσταμένους» του για την ψήφιση του.

Η βεβιασμένη υποτέλεια όμως οδηγεί αποδεδειγμένα σε λάθη κι έτσι όταν η ΝΔ αντιλήφθηκε πως όφειλε να προστατεύσει τις ακροδεξιές της συμμαχίες, ξεκίνησε ένα επικοινωνιακό ντελίριο όχλησης με στόχο την δημιουργία εντυπώσεων και έναν ακόμα λαϊκό διχασμό.

Στην αρένα έριξαν ένα δυνατό χαρτί της σύγχυσης. Την κυρία Ρεπούση.

Ποιός άλλος θα μπορούσε άλλωστε να διαμηνύσει τόσα πομπώδη και ανεύθυνα φωνήματα πλην ενός ανθρώπου, ο οποίος, αφενός μεν δεν παρέχει και δεν φαίνεται να έχει την όποια πρόθεση να παράσχει επιχειρήματα παρά τον ακαδημαϊκό του τίτλο και αφετέρου προστατεύεται εμφανώς από τον κυβερνητικό μανδύα της θρασύτητας.

Μίας θρασύτητας που καταδυναστεύει τον ελληνικό λαό και τείνει να χαρακτηρίσει ακόμα και το θεσμό της δημοκρατίας ως έναν ακόμα Μύθο!


Για να μην αναφέρουμε πως εάν ο χορός του Ζαλόγγου είναι ένας εθνικός μύθος τότε οπωσδήποτε ο εξευτελιστικός αριθμός των 1.670 ψήφων με τις οποίες εξελέγη βουλευτής η κυρία Ρεπούση καταλήγει εθνικό ανέκδοτο!


Κι αφού «μας» διόρθωσε εξηγώντας πως η λέξη «συνωστίζονται» ήταν μία ατυχής έκφραση που περιέγραφε την κατάσταση αθρόας προσέλευσης [αθρόα δολοφονήθηκαν κυρία Ρεπούση!] πολύ αργότερα σκέφτηκε ότι επρόκειτο για προσβολή στη μνήμη των ανθρώπων!

Εδώ λοιπόν δεν πρόκειται για ατυχή έκφραση αλλά για αισχρή διανόηση! «Δε θέλαμε να πούμε ότι στη Σμύρνη έγινε συνωστισμός». Όχι κυρία Ρεπούση. Θέλατε να πείτε και το είπατε πως «Στη Σμύρνη συνέβη μία αθρόα προσέλευση και οι άνθρωποι συνωστίζονταν»!

Κι ενώ πιστεύαμε πως ο εξαγριωμένος κόσμος και οι άνθρωποι που έχασαν τους δικούς τους σε αυτή την μαζική σφαγή σας δίδαξαν πως, όσο κι αν παίζετε με τις λέξεις, η αισχύνη της σκέψης δεν καλύπτεται επιστρέφετε τώρα ως κορδέλα στο γαϊτανάκι της τρικομματικής να προκαλέσετε άλλη μία φορά τον ελληνικό λαό επιτυγχάνοντας αυτό που γνωρίζετε καλύτερα. Να δημιουργείτε εντυπώσεις εκ της ασφάλειας των 1670 ψήφων!


Συν των άλλων βέβαια η κυρία Ρεπούση τάσσεται εναντίον της ποινικοποίησης της μνήμης. Πάλι καλά γιατί εάν ήταν υπέρ θα μας υπαγόρευε και τι ακριβώς να θυμόμαστε. Ενώ τώρα είναι μακράν δημοκρατικότερη. Θεωρεί πως η ιστορική επιστήμη δεν είναι υποχρεωμένη να δεχθεί τις πολιτικές αποφάσεις και άρα η ιστορία του έθνους μας μπορεί άνετα να καταλήξει ένα φαντασιακό συνονθύλευμα βουλευτικών πυροτεχνημάτων όπου ο καθένας κατά βούληση θα χρησιμοποιεί και θα προστατεύεται από την βουλευτική του θέση ώστε να αμφισβητεί κάθε γεγονός της ιστορίας των προγόνων μας.


Δεν απέχει και πολύ από το σχέδια της πιθανόν η αφαίρεση του μαθήματος της Ιστορίας από την ελληνική εκπαίδευση και η αντικατάσταση του από βουλευτές που μέσα στο ντελίριο ναρκισσισμού και την χυδαία ανάγκη απόσπασης προσοχής θα διδάσκουν όποτε θελήσουν τις απόψεις τους που οι ίδιοι φαντασιώθηκαν καθιστώντας τες ελληνική ιστορική γνώση!»

Κοινωνική Δικτύωση

twitter

Φόρμα εγγραφής

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού
Επισκέπτες: 846125
Έχουμε 3 επισκέπτες σε σύνδεση
Επιστροφή στην Κορυφή
Σχεδίαση - Ανάπτυξη Ιστοσελίδας
StauroulaXoulidou.gr - Copyright 2017