Google+
Ξουλίδου Σταυρούλα - π.Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης
Get the Flash Playerto see this player.
Αρχική σελίδα arrow Θέσεις - Απόψεις arrow Απόψεις arrow ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Σάββατο, 16 Μάρτιος 2013

Είναι σαφές ότι το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού πληθυσμού ούτε γνωρίζει, αλλά ούτε έχει συνειδητοποιήσει το πρόβλημα που λέγεται «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Οι πηγαινοερχόμενοι πολιτικοί στο γυαλί της τηλεόρασης, μας μιλούν για ονομασία, αλλά ποτέ για την «συνομωσία». Μας μιλούν για «του ονόματος την σύνθεση» και όχι για «του έθνους την αποσύνθεση». Κι επειδή η αλήθεια αφορά περισσότερο σε αυτά «που δεν λέγονται» για την συντήρηση του σκοταδισμού, ας τραβήξουμε την αυλαία στη σκηνή της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, για να αποκαλύψουμε τους πολιτικούς ρόλους που παίζονται στα παρασκήνια από διεθνείς ηθοποιούς – συνωμότες.
Θυμόμαστε όλοι ότι το Φεβρουάριο του 2008 δόθηκε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε σε τεράστιες ποσότητες ραδονίου – φυσικό ραδιενεργό στοιχείο – στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο, με όριο επιφυλακής τα 150!
Εξίσου επιτυχημένη μέτρηση είχαμε στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μυκόνου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου καθώς και σε Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή κλπ.
Οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι όπου υπάρχει ραδόνιο, λίγο πιο κάτω, στο υπέδαφος υπάρχει ουράανιο.
Σε χρόνο ανύποπτο, η εφημερίδα «Επενδυτής», στις 23/2/1996 αναφέρεται εκτενώς στα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ.
Μάθετε επιτέλους ανύποπτοι «πτωχοί» Έλληνες! Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών τότε εκτιμιόνταν η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπάνιων μετάλλων, κατάλληλων για την κατασκευή και κίνηση δορυφόρων και πυραύλων.
Επτά διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες υπογράφουν την έρευνα που αναφέρεται στην ύπαρξη 300 εκατομμυρίων τόνων ουρανίου με συμπύκνωμα 16% καθώς και σε άλλα πολύτιμα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο για ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Σύμφωνα με την έρευνα, μόνο στην περιοχή του όρους Συμβόλου του Νομού Καβάλας υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο κοιτάσματα «εμπλουτισμένου ουρανίου 235». Το 1998 το κόστος ανά γραμμάριο είχε ορισθεί στα 20.000 δολλάρια Αμερικής.
Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι, μόνον στις περιοχές που προαναφέραμε, η Ελλάδα διαθέτει 48 εκατομμύρια τόνους ουρανίου. Υπολογίστε 20 δισεκατομμύρια ο τόνος και κατανοήστε … σε ποιο όριο κινδύνου βρίσκεται σήμερα η χώρα μας, για να λεηλατήσουν οι Μεγάλες Δυνάμεις το υπεδάφιο ελληνικό θησαυροφυλάκιο.
Και βεβαίως το πρόβλημα εισβολής στη Μακεδονία, τάχα από τους Σκοπιανούς, δεν θα ήταν σε τόσο επικίνδυνη φάση αν υπήρχε τα τελευταία 50 χρόνια μια εθνική στρατηγική στα θέματα κυρίως της εξωτερικής πολιτικής από τους εκάστοτε άρχοντες του τόπου μας. Η Ελλάδα είναι το λίκνο του κόσμου στα γράμματα, στον πολιτισμό, τις τέχνες, τις επιστήμες, τις φυσικές καλλονές, τις καταγάλανες θάλασσες, τους υπόγειους και υποθαλάσσιους πόρους. Είμαστε «κατά θείαν χάριν»ο πλουσιότερος λαός της γης σε φυσικά και πνευματικά αγαθά.
Αυτός ο λαός κι αυτή η χώρα παραδόθηκαν σήμερα αμαχητί στους έσωθεν κι έξωθεν πολιτικούς χαμαιλέοντες και στα τρωκτικά της Λέσχης του Μεγάλου Αδελφού. Υποδουλωθήκαμε εν ονόματι της παγκοσμιοποίησης σε τάχα Διεθνείς Συμβάσεις, τάχα Διεθνείς συμμαχίες. Πτωχεύσαμε όχι μόνον οικονομικά , αλλά κυρίως πνευματικά. Μας μέμφονται και μας οικτίρουν αυτοί που μας οδήγησαν σ΄ αυτό το χάλι και με σκυμμένο κεφάλι , κινδυνεύουμε να οδηγηθούμε από τα ερπετά της Λέσχης στον πτωχευτικό συμβιβασμό της θλιβερής μοίρας μας.
Κι ερωτώ : Αξίζει, έστω και τώρα, την τελευταία στιγμή να δεχθούμε την υποδούλωση; Αξίζει εμείς οι κοσμοκράτορες Έλληνες, που είμαστε πάμπλουτοι όλοι από τους θησαυρούς της μάνας γηςμας, να έρθουν να μας τα πάρουν όλα οι λομπίστες;
Ή πρέπει επιτέλους να σύρουμε από τους Μακεδονικούς τάφους τα όπλα των μεγάλων προγόνων μας, να ενώσουμε το ψυχικό μας σθένος με τις αξίες της Εθνικής μας Συνείδησης και να χαράξουμε με τις Αλεξανδρινές σάρισες και πάλι το λεωνίδειο «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» στις Βρυξέλλες, στον ΟΗΕ, στο ΝΑΤΟ κι όπου αλλού μας επιβουλεύονται, γιατί θέλουν την εθνική μας περιουσία!

Κοινωνική Δικτύωση

twitter

Φόρμα εγγραφής

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού
Επισκέπτες: 831222
Έχουμε 1 επισκέπτη σε σύνδεση
Επιστροφή στην Κορυφή
Σχεδίαση - Ανάπτυξη Ιστοσελίδας
StauroulaXoulidou.gr - Copyright 2017